Negativiteit

Moon Geen categorie

NEGATIVITEIT, ONS DERDE CHAKRA EN HET ZWARTE KAARSENRITUEEL

Herken je het als ik je vraag of je je heel erg klein voelt als mensen je uitkafferen of beliegen of een uitbrander geven?

Als dat gebeurt bijvoorbeeld op je werk of in je familie dan heeft dat grotere schade tot gevolg dan dat wij in de gaten hebben.

Als mensen slecht over je praten of over je denken dan heeft dat invloed op ons derde chakra. Dit ligt ter hoogte van ons maaggebied. Het is een levende soort van bol/wiel dat ineenkrimpt als er zoiets als hierboven genoemd gebeurt.

Je zit dan ineens met een knoop in je maag en het lijkt alsof je geen lucht meer krijgt. Al je energie lijkt weg en je bent er wel maar ook weer niet. Herken je dit?
Je hebt gewoonweg psychisch een dreun gehad van afkeuring of straf die je nu maar eerst eens moet gaan verwerken.

Dit chakra raakt ook uit balans doordat mensen zwarte magie op jou toe passen of verwensingen doen of zelfs voodoo plegen. Het is dus van groot belang dat je je op die plek in jouw lichaam, je maaggebied, goed blijft voelen.

En met goed voelen bedoel ik dan dat dit gebied niet strak staat, dat het losjes en ontspannen aanvoelt. Dan is het goed! De kleur van dit chakra is overwegend geel/goud. Het is het chakra waarmee je je naar de buitenwereld presenteert. Dus heel belangrijk.

Als je je ogen sluit en met dichte ogen innerlijk kijkt, kun je vaak al zien of er bruine vlekken in dit chakra zitten of andere “donkere kleuren” in deze bol zich zijn gaan nestelen.

Dan wordt het tijd dat je er iets aan gaat doen. Wij verkopen in onze webshop o.a. het zwarte kaarsenritueel.Dat zijn twee zwarte kaarsen met een ritueel én een meditatie.

Door dit ritueel uit te voeren met onze zwarte kaars óf de gouden aar, zorg je ervoor dat alles wat op dit chakra is gegooid er weer vanaf gehaald wordt. Weliswaar is het van tijdelijke aard want dit is iets dat je net als tandenpoetsen moet herhalen.

De zwarte kaars heet niet voor niets de zwarte kaars. Het is een kaars die alle negativiteit en zwaarbeladenheid uit jouw aura en chakra’s weghaald. Mits je hem op de juist manier gebruikt. Dit is slechts één van de kwaliteiten van de zwarte kaars.

Met de zwarte kaars kun je ook je huis reinigen van negatieve energieën en entiteiten. Als energetisch therapeut kun je deze zwarte kaars ook gebruiken om de aura van je cliënt te ontdoen van allerlei negatieve energieën en zelfs entiteiten.

Vanaf nu kun je de zwarte kaars in onze webshop vinden. Het is alleen voor particulier gebruik gezien de intensiteit waarmee deze kaars door mij gemaakt is geworden.

Vanaf vandaag is deze kaars ook in onze webshop te vinden voor collega’s die te maken hebben met jaloezie van andere collega’s .Voor mijn collega’s die een eigen bedrijf voeren, zullen deze kaarsen een andere prijs hebben.

Heeft u interesse? kijk dan in de webshop
Ben jij een collega of energetisch therapeut? Mail dan hier voor prijzen.

U bent van Harte Welkom
Moon