Workshop het Medicijnwiel

door Moon

Een medicijnwiel is een sjamanitisch ritueel waarbij je alle levensvragen of levensmoeilijkheden kunt vragen. Het medicijnwiel is ingedeeld in verschillende vakken, en door je onderbewustzijn de leidraad te laten zijn, vind je de antwoorden op je levensvragen in het medicijnwiel. We werken telkens met een ander thema, zoals “Jij en jouw persoonlijke groei, en dat wat je tegenhoudt vanuit oude familiepatronen en familiepijn”.

Ik ben sjamaam Reflecting Moon in Water by Night, dat is mijn naam. Ik en mijn gidsen en geesten zullen jou en je voorouders weer vanaf september 2018 speciaal begeleiden. Het is altijd een dag waarin je alle levensvragen kunt stellen in het medicijnwiel. Het wiel biedt je inzichten in hoe jouw eigen patronen werken en waar dit vanaf komt. Je krijgt antwoorden om mee naar huis te nemen, we gaan een reis maken met visuele meditaties en leren van verhalen van anderen.

Werken vanuit het wiel is maatwerk, en speciaal afgestemd op jou. We werken daarom met een groep van maximaal 5-6 mensen. Zo komt iedereen ruim voldoende aan bod.

Het medicijnwiel heeft ook zomervakantie en keert terug in september 2018. De workshops vinden altijd plaats in een prachtige blokhut in de Heldense Bossen (in Limburg).

Met uitzondering van de zomermaanden is er elke maand een medicijnwiel. Nieuwe datums komen hier op de site, en op de Facebook pagina te staan.

De prijs voor de hele dag is €95*. Inbegrepen is een heerlijke lunch, drinken en alle inzichten en ervaringen die je mee naar huis neemt. Voor meer informatie bekijk je de filmpjes hier onder.

Tijdelijke aanbieding: kom met zijn tweeën naar het medicijnwiel en krijg €40 korting!!

*Aanmelding / reservering vooraf is verplicht. Voor verdere informatie stuur je hier een mailtje.

Graag tot ziens in mijn medicijnwiel!!

Ik doe mee!

Lees hieronder wat onze deelnemers te zeggen hebben, of bekijk de filmpjes!

Ronald:

"Het was de eerste keer dat ik mee deed, het was voor mij een positieve ervaring. Het was zonder meer goed om jullie beiden te ontmoeten, en ik hoop nog een keer van de partij te zijn, het heeft toch veel gedaan voor mijn Zijn."

Moh:

"Het Medicijnwiel brengt voor mij een andere kijk naar het leven met zich mee. Door het meedoen word je meer bewust van jouw gedrag zonder je daar tegen te moeten verdedigen. Het geeft mij ook een hoop rust, en ondertussen leer je ook van elkaar.

Het wiel is elke keer anders, het zet mij aan tot nadenken en dat maakt het wiel zo bijzonder."

Arja:

"Ondanks dat ik het spannend vond, voelde het al gauw vertrouwd in de groep, waardoor je je volledig kunt overgeven aan het avontuur. Het was voor mij een mooie reis, herkenbaar en soms confronterend, omdat ook de verborgen, enigszins verdrongen “diepte” wordt aangeraakt. Ik heb vertrouwen gekregen en vooral de moed verzameld om mijn levenspad positief te vervolgen.

Eigenlijk ben ik zonder verwachtingen gekomen en heb mij overgegeven aan wat ging gebeuren en vertrouwen gehad in de “leiding” van Moon. Onder de indruk van de wijze waarop Moon toegewijd en afgestemd de boodschappen ontvangt en overbrengt zonder de controle te verliezen… het is een pittige dame met de beide benen op de grond!

Ik vond ook de pauzes fijn (en gezellig). In een ongedwongen sfeer werden persoonlijke ervaringen gedeeld en vragen werden vol aandacht beantwoord door Moon.

Lilou:

"Het medicijnwiel heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen leven. Na het medicijnwiel is het voor mij duidelijk geworden waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik heb even de tijd nodig gehad om alles te laten ‘landen’ maar ik heb nu een duidelijk plan waarmee ik hopelijk mijn leven een positieve draai kan geven.

Ik had niet verwacht dat het zo veel indruk op me zou maken. Moon is zo helder in haar boodschappen en hoe ze het overbrengt! Ik heb eigenlijk twee nachten erna niet kunnen slapen omdat alles nog door mijn hoofd bleef dwalen;) ondanks dat Moon al zei dat ik niet zo in mijn hoofd moest gaan zitten:) Gelukkig is het nu een stuk rustiger en ga ik stap voor stap de opnames van het medicijnwiel terug luisteren en verwerken."