Reset Healing

Tijdens een Reset Healing ga ik werken aan het “energetisch resetten”van zowel jouw aura als de chakra’s.

Je moet je voorstellen dat wij een jas aanhebben. Die jas is vele malen breder dan ons gewone lichaam. Die jas benoem ik als metafoor voor je aura. Door allerlei dingen die wij buiten onszelf tegenkomen en die ons raken, bewust of onbewust, kunnen ze aan onze aura/jas gaan hechten. Hierdoor gaan er dingen aan en in jouw aura/jas plakken die jou zwaar en vermoeid en/of uit jouw doen, laten voelen. Je kunt er zelfs ziek van worden. Dus jouw jas raakt vervuild door het dagdagelijkse in contact komen met invloeden van buitenaf.

Die invloeden van buitenaf kunnen ook entiteiten, lifters en andere ongewenste wezens zijn. Deze haal ik ook weg tijdens zo’n “reset”.
Als ik dieper in jouw lichaam ga kijken dan kom ik chakra’s tegen. Dit zijn een soort van draaiende bollen in jouw lichaam. Zij vertellen over wie wij zijn maar ook over de lessen die wij in ons leven te leren hebben. Ook onze chakra’s kunnen uit balans geraken doordat wij bijvoorbeeld foute dingen doen of toelaten in ons leven. Als één chakra uit balans is, is de rest dat ook. Je kunt je daarbij zo’n stapelblokken voorstellen, die kleine peuters voortdurend proberen te stapelen. Jouw chakra’s breng ik opnieuw in evenwicht en verbind ze met elkaar.

Wat kunnen effecten zijn van zo’n healing:
Je kunt je “anders” voelen door zo’n healing. Vaak onbenoembaar. Het kan ook zo zijn dat er ineens kwartjes vallen, je krijgt inzichten. Maar ook dat je lichamelijke klachten verdwijnen zoals geen hoofdpijn meer of boosheden die je maar niet kon plaatsen.

Duur van zo’n healing:

Een healing duurt ongeveer een half uur. Het is moeilijk te zeggen, soms is het langer. Want ieder mens en daarmee ook ieder systeem/jas is anders.

Voor wie is nou zo’n healing bedoeld?

  • Voor eenieder die niet lekker in zijn vel zit.
  • Als mensen “stressvolle klachten” hebben
  • Bij burn-out klachten
  • Als je het gevoel hebt dat je last hebt van lifters, entiteiten enz. in je aura. Dat kun je namelijk voelen.
  • Als je in een transformatieproces zit en extra ondersteuning nodig hebt.
  • Voor mensen / kinderen met een beperking die zich niet bewust zijn van wat ze meeslepen.

Nazorg:
Ik geef in het kort een verslag over mijn bevindingen tijdens de healing. Dit doe ik via de mail.
Ook is het mogelijk om gelijk na de healing een telefoongesprek te voeren over de healing en eventuele ervaringen of nog vragen. Hiervoor kun je extra “credits” kopen.

Kosten:
40 euro per healing, dit is inclusief een verslag via de mail.

Met heel mijn Hart doe ik deze “Reset Healingen”. Deze zijn echter géén vervanging voor een consult aan uw Huisarts. Dat moet je altijd doen!

Graag verwelkom ik U!
Namasté Moon


Koop hier je Reset Healing