Privé sessie

door Medium Moon

Het is mogelijk om een privé sessie aan te vragen, op dit moment kan dit nog alleen bij Moon. Dit kan via de telefoon of via een online videosessie (Skype of Hangouts), onder andere voor:

  • Aura- en chakrareading / healing;
  • Persoonlijke coaching;
  • Relatiecoaching;
  • Spiritueel / paranormaal consult

Duur De duur van een sessie online, is standaard ±90 minuten. Je kunt de sessie boeken door op de button onderaan te drukken.

Voor bestellen van Skype of Hangout sessies, klik hier.

Is 90 minuten te lang? Ook mogelijk:

  • Uurconsult (60 minuten).

Na bestelling van het privé consult krijg je een nummer toegestuurd dat je gratis kunt bellen. Je spreekt via de mail een datum en tijd af en hebt dan het consult. Als je wil kun je HIER nog eventuele foto’s van mensen, dieren, voorwerpen e.d. mailen. Vergeet niet om geboortedatums te vermelden als dat nodig is.

Voor een videosessie via Google Hangouts of Skype is zonodig technische ondersteuning aanwezig. Een audio-opname van het Skype/Hangouts consult is ook mogelijk!

Meer informatie over de verschillende sessies vind je hieronder. Helemaal onderaan kun je je consult bestellen.


In ons lichaam bevinden zich zeven wielen genaamd chakra’s. Deze chakra’s zijn verbonden aan een bepaalde levensfase met daaraan gekoppeld levenskwaliteiten. Wanneer ons leven uit balans raakt door bijv. traumatische ervaringen, raken de chakra’s uit balans. Dit kunnen wij letterlijk in ons lichaam voelen. Bijvoorbeeld een knoop in je maag, of hoofdpijn of rugpijn enz.

Tijdens mijn behandeling ga ik via “reading” op zoek naar het probleemchakra. Dit probleem diepen we samen uit waardoor inzicht ontstaat. Vaak vallen tijdens deze reading “eurokwartjes” op zijn plaats.

Levensgebeurtenissen die dit veroorzaakt hebben, worden in deze sessie verwerkt. Daarna herstel ik via “healing” met mijn handen en ogen, het desbetreffende chakra of meerdere chaka’s. Ieder chakra heeft een bepaalde trilling en een bepaalde kleur. Beiden geven informatie over de betreffende persoon. Door kleur aan te vullen via visualisatie en de trilling via healing opnieuw te herstellen, herstelt een chakra zich waardoor de persoon zich weer vitaal gaat voelen.

De Aura is het magnetische veld om en beginnende in ons lichaam. Het zorgt voor de toevoer van informatie in en uit ons lichaam. Ook zorgt de kwaliteit van de Aura ervoor hoe het met je levensenergie gesteld is. Van geboorte uit zie ik Aura’s om de mens en andere dingen heen. Hierdoor kan ik direct waarnemen wat er mis is. Dus ga ik eerst de Aura “readen” . De Aura heeft zeven verschillende lagen die ook weer gekoppeld zijn aan bijv. denken, voelen, emoties, spiritualiteit. Door stress bijv. kunnen gaten ontstaan in onze aura. Deze gaten kunnen we mede door healing herstellen.


90 minuten

€90

  • 90 minuten
  • Via de telefoon of Skype/Hangouts
  • Mogelijkheid tot audio-opname
Bestel hier